Erik en vrienden, Rijssen

Tanzania en Zanzibar

Wij zijn met z’n zessen twee weken naar Tanzania geweest met Mambulu! Safaris. De reden dat wij voor Mambulu! Safaris hebben gekozen is dat zij een reis op maat maken die ze met goed overleg samenstellen naar onze wensen en hun advies.Het programma wat Mambulu! Safaris ons heeft voorgesteld was doordacht en super om te reizen. Als eerste zijn wij twee weken in Malawi geweest om een een gedeelte van een ziekenhuis te renoveren. Na deze twee weken wilden we graag twee weken vakantie in Tanzania om de natuur en rust van Afrika te ontdekken.

Als eerste zijn we vanuit Arusha met een cessna (klein vliegtuigje) de Serengeti ingevlogen om daar te landen op een grasveldje, een ervaring om nooit te vergeten!

Serengeti National Park

We zijn een week op safari geweest in de Serengeti, Ngorongoro Crater en het Tarangire park, een geweldige week. Mede door onze gids die erg enthousiast en vriendelijk was en die veel van de natuur afwist hebben we erg veel gezien zelfs de Big five gespot!

Zanzibar

Als afsluiter zijn we naar Zanzibar gevlogen om bij te komen van onze tamelijk drukke maar erg mooie weken. Op Zanzibar hebben we erg genoten van de lodge, rust en de oceaan. Prachtig om hier te duiken of snorkelen.

Wanneer wij terug kijken op de twee weken Tanzania: Mambulu! Safaris had alles perfect geregeld de mensen die ons ontvingen stonden altijd op de afgesproken plek, waren vriendelijk, behulpzaam en dachten mee!

Wij hebben twee onvergetelijke weken gehad in Tanzania/Zanzibar dit alles door een goed geolied team van Mambulu! Safaris.

Mambulu! Safaris bedankt! Wij kijken op een geslaagde vakantie terug.
Serengeti vanuit de Lobo Wildlife Lodge Tanzania
Serengeti vanuit de Lobo Wildlife Lodge Tanzania
Olifant in Ngorongoro Crater Tanzania
Olifant in Ngorongoro Crater Tanzania
Giraffe in Ngorongoro Crater Tanzania
Giraffe in Ngorongoro Crater Tanzania
Paradise Beach Resort Zanzibar
Paradise Beach Resort Zanzibar