Veronica en Willem Jan, Bennebroek

Tanzania

Inderdaad, Rob heeft op zijn website staan dat hij het werk doet en dat wij vóór en tijdens de reis alleen maar hoeven te genieten. Zo is het ook precies gegaan. Alles was tot in de puntjes geregeld, geheel naar onze lang gekoesterde wens.

We hebben samen met onze gids onvergetelijke gamedrives door de nationale parken gemaakt. Ongelooflijk om al die dieren van zo dichtbij in hun eigen leefgebied te kunnen observeren. We genoten van de weidse blik op de savanne, het dicht beboste mountain forest, de Ngorongoro area, en de meren met de duizenden flamingo’s.

De permanent tented lodges die Rob voor ons had uitgezocht waren precies zoals wij ons dat thuis hadden voorgesteld, geen overdreven luxe maar wel comfort. Overal werden wij gastvrij met een welkomst drankje ontvangen.

Wij waren erg blij met onze gids, een veilige chauffeur en een grote kenner van de dieren – en plantenwereld. Met hem hebben we tijdens de maaltijden ook menig interessante discussie gevoerd over de grote verschillen tussen zijn land en het onze.

Eén ding is Rob vergeten op zijn website te zetten; behalve genieten vóór en tijdens de reis, zijn wij nu met een prachtig fotoboek aan het nagenieten van een reis die mede door de kennis en het werk van Mambulu! Safaris zo onvergetelijk is geworden.

Mapito Tented Lodge Serengeti Tanzania
Mapito Tented Lodge Serengeti Tanzania

Leeuwen in Serengeti National Park Tanzania
Leeuwen in Serengeti National Park Tanzania

Karatu Korongo Tented Camp Tanzania
Karatu Korongo Tented Camp Tanzania