Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Botswana exclusieve lodge & mobiele kampeer safari

Tijdens deze exclusieve maatwerk safari ervaart u het beste dat Botswana te bieden heeft. U begint de safari reis op maat bij machtige Victoria watervallen. Daarna reist u door naar de Caprivi Strip in Namibië tegenover de Chobe River Front, een gebied dat bekend staat om de grote kuddes olifanten en buffels. Na twee dagen gaat u voor zes dagen op pad voor een exclusieve mobiele kampeer safari. Het mobiele safari kamp wordt voor u opgezet in Moremi Game Reserve en de Kwai Community Area. Vanuit het kamp maakt u game drives of wandel safari's door deze fantastische gebieden. U eindigt uw safari in de Okavango Delta, waar u tijdens Mokoro tochten geniet van de ongerepte schoonheid van de Delta. Neem contact met ons op voor een voorstel op maat voor deze exclusieve lodge & mobiele kampeer safari in Botswana.

Trotse leeuw in Okavango Delta Botswana

BotswanaVraag gratis offerte op maat aan

Samenvatting safari

Uitgebreid safariprogramma

Dag 1 - 2 
Aankomst in Victoria Falls, Zimbabwe

Vandaag arriveert u in Victoria Falls, Zimbabwe. Bij aankomst wordt u opgewacht door een chauffeur die u naar uw accommodatie brengt. Victoria Falls Safari Lodge ligt hoog op een plateau aan de grens van het Zambezi National Park en op slechts vier kilometer van de majestueuze Victoria watervallen. Afhankelijk van uw aankomst tijd kunt u heerlijk relaxen of eventueel een bezoek brengen aan de hide bij de waterhole van de lodge. Dit is een geweldige kans om het wild van dichtbij te zien en mooie close-up foto’s te maken. Ook kunt u nog een optionele sunset cruise maken op de Zambezi rivier.

Sundowner boot cruise op Zambezi rivier

De volgende dag bezoekt u de machtige Victoria watervallen. Naast het feit dat de Victoria watervallen een UNESCO World Heritage Site en een natuurlijk wereldwonder is, vorrmen de Victoria watervallen tevens een natuurlijke grens tussen Zimbabwe en Zambia. De waterval kan worden gezien en bezocht vanuit beide landen, en voor het grootste deel worden dezelfde activiteiten aan beide zijden aangeboden.

U kunt een keuze maken uit diverse optinele actviteiten, zoals:

 • Helicoptervlucht boven de Victoria watervallen
 • Abseilen, bungee-jumpen, wildwater raften, kanoën en river boarding
 • Olifanten en/of Leeuwen interactie
 • Bezoek aan Livingstone’s Island
 • Sunset cruise op de Zambezi rivier
 • Bezoek aan Lvingstone’s Museum

Accommodatie: Victoria Falls Safari Lodge, Logies en ontbijt

Victoria watervallen in Zimbabwe vanuit de lucht

Dag 3 – 4
Chobe River Front

Na het ontbijt wordt u opgehaald door een chauffeur voor uw transfer per boot naar de Chobe Savanne Lodge in de Caprivi Strip van Namibië. De lodge biedt zijn gasten een exclusieve Chobe River ervaring. U maakt een boot safari of sunset cruise op de Chobe rivier, wandel safari’s en/of een cultureel uitstapje naar een van de omliggende lokale gemeenschappen. De Chobe rivier is een olifanten mekka. De thuisbasis van de grootste populatie Afrikaanse olifanten in de wereld. Verder geniet u van de vele nijlpaarden en buffels die rond de waterkant leven. 

Accommodatie: Chobe Savanne Lodge, volpension

Chobe River Front grote kuddes olifanten

Dag 5 – 7
Moremi Game Reserve

Vandaag vaart u terug naar het immigratie kantoor in Kasane. Na alle grens formaliteiten wordt u door een chauffeur naar het vliegveld van Kasane gebracht voor de binnenlandse vlucht naar de Xakanaxa airstrip in het Moremi Game Reserve. Moremi Game Reserve ligt aan het oostelijke uiteinde van de Okavango Delta. Hier ontmoet u uw gids voor de komende 6 dagen. Vervolgens gaat u naar het Mobile Letaka Tented Camp in het Moremi Game Reserve. Hier kampeert u de komende 3 nachten. Overdag maakt u game drives en boot safari’s. Op de open vlaktes leven grote kudde buffels en lechwes. Vanuit het water begroeten de nijlpaarden u met hun unieke gebrom.

Accommodatie: Letaka Tented Camp - Moremi Game Reserve, volpension

Moremi Game Reserve grote kuddes buffels

Dag 8 – 10
Khwai Community Area

Vandaag verplaatst u zich na een vroeg ontbijt in de vorm van een game drive naar de Kwai Community Area. Onderweg passeert u de Dombo Hippo Pool waar u de gelegenheid krijgt om van het uitzicht te genieten. Rond het middag uur komt u aan in het tented camp waar u de komende 3 nachten verblijft. De Khwai rivier vormt de grens tussen het  Moremi Game Reserve en de gemeenschap die hier woont. U maakt hier game drives, zowel overdag als 's nachts. Night drives bieden u de mogelijkheid om nachtdieren te spotten die u zelden ziet tijdens de game drive overdag. Ook kunt u hier wandel safari’s maken.

Accommodatie: Letaka Tented Camp - Khwai Community Area, volpension

Khwai Community Area game drive met veel leeuwen

Dag 11 - 13
Okavango Delta

Na het ontbijt maakt u een game drive naar de airstrip voor uw binnenlandse vlucht naar Pelo Camp in de Okavango Delta. Pelo betekent 'hart' - een passende naam, omdat de lodge op een hartvormig eiland ligt, en de ligging van het kamp diep in het 'hart van de Delta'. Omdat het kamp op een klein eiland is gelegen en omringd door permanent water, richten de activiteiten zich voornamelijk op Mokoro (traditionele kano) excursies. Wandel safari's en boot safari's (onder voorbehoud van de waterstanden) worden ook georganiseerd. Pelo Camp ligt in een van de beste gebieden om de zeldzame sitatunga en red lechwe antilopen te zien. Concentraties wilde dieren in dit deel van de Okavango Delta zijn afhankelijk van de waterstroom en de seizoensveranderingen. 

Accommodatie: Pelo Camp, volpension

Okavango Delta Pelo Camp onder de sterrenhemel

Op dag 13 wordt u naar het vliegveld van Maun gevlogen voor de aansluiting op uw internationale vlucht naar huis.

Hier eindigt onze dienstverlening

Reissom

Neem contact met ons op voor de reissom en de vertrekdata van deze mooie exclusieve lodge & mobiele kampeer safari.

Reissom op basis van de Algemene voorwaarden van Mambulu! Safaris.

Inclusief:

 • Alle accommodatie op basis van twin/double sharing
 • Alle maaltijden zoals beschreven
 • Alle verplaatsingen op basis van "seat in"
 • Alle entreegelden voor de parken
 • Alle binnenlandse vluchten
 • 2 activiteiten per dag

Exclusief:

 • Fooien
 • Drankjes in de bar van de accommodatie en onderweg
 • Maaltijden die niet zijn opgenomen in de beschrijving
 • Optionele activiteiten, upgrades en uitbreidingen
 • Intercontinentale vluchten, visa en luchthavenbelasting
 • Medische-, reis- en annuleringsverzekeringen en eventuele vaccinaties
 • Uitgaven van persoonlijke aard die niet genoemd zijn in de reisbeschrijving

* Bij verhoogde brandstofkosten, verhoogde vluchttarieven, parkfees of andere toeslagen die van overheidswege worden opgelegd behouden wij ons het recht voor de prijs van uw safari aan te passen, ook nadat de factuur reeds is voldaan.

BotswanaVraag gratis offerte op maat aan

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

 • Zambia en Malawi

  Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
  Groeten,
  Familie van Sintruyen

  Lees meer...