Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Lake Malawi National Park

Lake Malawi National Park is 's werelds eerste zoetwater nationaal park en tevens een World Heritage Site. Het park bevindt zich op en rond Cape Maclear op de zuid oever van het meer. Lake Malawi National Park beslaat een gebied rond het schiereiland en de baai van Cape Maclear, een deel van Lake Malawi en de eilanden die tot 100 meter uit de kust liggen.

Cape Maclear Lake Malawi

Cichliden

Onder het wateroppervlak bevindt zich een waar aquarium van kleurrijke tropische vissen. In het meer leven meer dan 1.000 verschillende soorten tropische zoetwatervissen. 350 hiervan komen alleen voor in Lake Malawi. Het water is het hele jaar heerlijk warm en zowel boven als onder het water heb je zicht op de prachtige rift valley.

Cichliden bij Mumbo Island Lake Malawi

Flora en fauna

Op de oevers van het meer is er in Lake Malawi Nationaal Park leven bavianen, antilopen en hyraxen. Het meer heeft enorme aantrekkingskracht op een grote verscheidenheid aan vogels, waaronder visarenden, aalscholvers en pelikanen.

Activiteiten

Lake Malawi National Park leent zich uitstekend voor tal van activiteiten, zowel op als onder het water. U kunt boot- en kayaktochten maken op het meer of waterskiën achter een snelle boot. De onderwaterwereld verkent u met een snorkel en duikbril of met een complete duikuitrusting met perslucht. 's Avonds geniet u vanaf een boot of de oever van een oogstrelende zonsondergang.

Scuba duiken in bij Mumbo Island Lake Malawi

flg malawiVraag gratis advies op maat aan

Lees onze Malawi reissuggesties

 

 

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia en Malawi

    Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
    Groeten,
    Familie van Sintruyen

    Lees meer...