Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Noord Serengeti en Mahale chimpansees (fly-in safari)

Tijdens deze exclusieve safari op maat vliegt naar het noordelijke gedeelte van het Serengeti National Park en Mahale National Park. U geniet van de prachtige uitzichten en de grote hoeveelheid wilde dieren en roofdieren in het Serengeti National Park. Na 3 nachten in de Lamai Wedge vliegt u door naar Mahale National Park waar u op zoek gaat naar de chimpansees die daar leven. Na 4 nachten tussen de chimpansees vliegt u terug naar Arusha voor de aansluiting op uw internationale vlucht naar huis of uw aansluitende bestemming. Neem contact met ons op voor een maatwerk safariontwerp naar het Serengeti National Park en Mahale National Park.

Baby chimpansee in Mahale National Park (@ Greystoke Mahale)

tanzaniaVraag gratis offerte op maat aan

Samenvatting safariprogramma

Uitgebreid safariprogramma

Dag 1 - 4
Serengeti National Park

U vliegt vanuit Arusha met een klein vliegtuigje naar het noordelijke Lamai gedeelte van het Serengeti National Park, een gebied dat wordt gekenmerkt door prachtige vergezichten, majestueuze rotspartijen en grote hoeveelheden wilde dieren en roofdieren.

Olifanten bij Lamai Serengeti

U verblijft in de intieme Lamai Serengeti lodge en maakt deze dagen game drives door één van de mooiste landschappen van Afrika, rotspartijen afgewisseld door uitgestrekte savannes. 

Accommodatie: Lamai Serengeti, volpension

Lamai Serengeti in noord Serengeti National Park

Dag 4 - 8
Mahale National Park

Op dag 4 vliegt u met een klein vliegtuigje naar Mahale National Park, de thuisbasis van grote groepen chimpansees. Tijdens uw verblijf in de Greystoke Mahale lodge, gelegen aan Lake Tanganyika, kunt u iedere dag een chimpansee tracking ondernemen, samen met de professionele gidsen van de lodge.

Mahale Mountains National Park 50 jaar Japans chimpansee onderzoek

U kunt ook besluiten te zwemmen en/of kajakken in het meer of de hengel uit te werpen. De lodge is prachtig gelegen aan het meer en staat garant voor een relaxte omgeving.

Accommodatie: Greystoke Mahale, volpension

Greystoke Mahale in Mahale National Park

Op dag 8 vliegt u terug naar Arusha voor de aansluiting op uw internationale vlucht naar huis of u aansluitende bestemming.

Hier eindigt onze dienstverlening

Prijsindicatie

Neem contact met ons op voor de reissom van deze bijzondere privé safari op maat naar het Serengeti National Park en Mahale National Park.

Prijsindicatie op basis van de Algemene voorwaarden van Mambulu! Safaris.

Inclusief:

 • Alle accommodatie op basis van twin/double sharing
 • Alle maaltijden zoals beschreven
 • Alle 'shared' verplaatsingen zoals beschreven
 • Alle entreegelden voor de parken
 • Alle 'shared' game drives activiteiten
 • Alle 'shared' binnenlandse vluchten

Exclusief:

 • Fooien
 • Drankjes in de bar van de accommodatie en onderweg
 • Maaltijden die niet zijn opgenomen in de beschrijving
 • Optionele activiteiten, upgrades en uitbreidingen
 • Intercontinentale vluchten, visa en luchthavenbelastingMedische-, reis- en annuleringsverzekeringen en eventuele vaccinaties
 • Uitgaven van persoonlijke aard die niet genoemd zijn in de reisbeschrijving

* Bij verhoogde brandstofkosten, verhoogde vluchttarieven, parkfees of andere toeslagen die van overheidswege worden opgelegd behouden wij ons het recht voor de prijs van uw safari aan te passen, ook nadat de factuur reeds is voldaan.

tanzaniaVraag gratis offerte op maat aan

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

 • Zambia en Malawi

  Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
  Groeten,
  Familie van Sintruyen

  Lees meer...