Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Exclusieve maatwerk fly-in safari noord Tanzania

Tijdens deze 8-daagse exclusieve maatwerk fly-in safari vliegt u naar de hoogtepunten van noord Tanzania. U begint uw safari in Arusha vanwaar u per vliegtuig naar verschillende nationale parken vliegt, waaronder Tarangire Nationaal Park, Ngorongoro Crater en Serengeti Nationaal Park. U verblijft in exclusieve accommodaties waarvanuit u middels game drives en wandel safari’s de Afrikaanse bush ontdekt. Neem contact met ons op voor een safariontwerp voor deze exclusieve safari in noord Tanzania.

SkySafari - Cessna Caravan 208 executive jet

tanzaniaVraag gratis offerte op maat aan

Samenvatting safari

Uitgebreid safariprogramma

Dag 1
Aankomst in Arusha

Bij aankomst op Kilimanjaro International Airport wordt u opgehaald en naar de Arusha Coffee Lodge gebracht. Hier kunt u met alle comfort bijkomen van de vliegreis en acclimatiseren voor de rest van de reis. Prikkel uw zintuigen door de koffie te proeven die in de Arusha Coffee Lodge gemaakt wordt of kijk vanuit uw chalet uit over de altijd groene koffie velden.

Accommodatie: Arusha Coffee Lodge, volpension

Arusha Coffee Lodge Plantation Suite

Dag 2 - 3
Tarangire Nationaal Park

Vandaag volgt u een tour door de koffievelden rondom de lodge. Hierna wordt u naar het vliegveld gebracht om naar het Tarangire Nationaal Park te gaan. Middels een game drive wordt u van de Kuro Airstrip naar het Tarangire Treetops gebracht. Dit is uw accommodatie voor de komende twee nachten. Deze lodge ligt op de grens van het nationale park en heeft een eeuwenoude Baobab boom als middelpunt.

Tarangire Treetop Treehouse

In uw chalet vind u dat de lodge veel lokale producten gebruikt en uw chalet heeft een glazen wand waardoor u fantastische uitzichten kunt genieten vanuit uw eigen kamer. Dag 3 bezoekt u na uw ontbijt het nabijgelegen Maasai dorp gevolgd door een ochtend game drive. In de middag heeft u de kans om een wandel safari te maken. Tijdens deze wandeling komt u op een nieuwe manier in aanraking met de natuur. Een eventuele avondgamedrive laat u de prachtige zonsondergang zien onder het genot van een koud drankje.

Accommodatie: Tarangire Treetops, volpension

Tarangire Treetops drinkende olifanten bij waterhole van de lodge 

Dag 4 - 5
Ngorongoro Crater

Na een laatste gamedrive door Tarangire Nationaal Park wordt u weer naar de Kuro Airstrip gebracht. Hierna volgt uw vlucht naar de Manyara Airstrip, vlakbij de Ngorongoro Crater. U wordt opgehaald van de airstrip en naar de Manor at Ngorongoro gebracht. Hier zult u op tijd zijn voor een heerlijke High Tea.

The Manor at Ngorongoro interieur cottages

Dag 5 staat een langere game drive op de planning. U zult na een vroeg ontbijt op pad gaan in de Ngorongoro Crater. Na een afdaling de Krater in met vele fantastische en weidse uitzichten komt u aan in dit unieke ecosysteem. U luncht ook in de Ngorongoro Krater, zodat u maximaal gebruik maakt van uw tijd.

Accommodatie: The Manor at Ngorongoro, volpension

The Manor at Ngorongoro lunch in Ngorongoro Crater

Dag 6 - 7
Serengeti National Park

Na een relaxte ochtend waarin u Lake Manyara Nationaal Park kunt bezoeken wordt u na de lunch weer naar de airstrip gebracht. Hiervandaan vliegt u naar Serengeti Nationaal Park. U komt precies op tijd aan voor zonsondergang.

Serengeti Pioneer Camp interieur safari tent

De rest van de avond kunt u genieten van de comfort van het kamp. Serengeti Pioneer Camp heeft een traditionele stijl en kijkt uit over Moru Kopjes. De volgende dag geniet u van game drives in het Serengeti National Park.. In de buurt zijn de ‘Big 5’ en (in het juiste seizoen) de migratie te vinden.

Accommodatie: Serengeti Pioneer Camp, volpension

Serengeti Pioneer Camp uitzicht over het Serengeti National Park

Dag 8
Arusha

In de ochtend maakt u vanuit het kamp een wandel safari in het Serengeti National Park.. Na de lunch zult u middels een game drive weer naar de airstrip gebracht worden waarvandaan u terug vliegt naar Arusha. Hier heeft u een dagkamer in de Arusha Coffee Lodge, waar u uw reis ook begonnen bent. Nadat u zich heeft klaargemaakt voor de terugvlucht wordt u naar Kilimanjaro Airport gebracht.

Accommodatie: Arusha Coffee Lodge

Arusha Coffee Lodge relaxen in de Lounge

Hier eindigt onze dienstverlening.

Prijsindicatie

Neem contact met ons op voor de reissom van deze bijzondere exclusieve fly-in safari in noord Tanzania.

Prijsindicatie op basis van de Algemene voorwaarden van Mambulu! Safaris.

Inclusief:

 • Alle accommodatie op basis van twin/double sharing
 • Alle maaltijden zoals beschreven
 • Alle 'shared' verplaatsingen zoals beschreven
 • Alle entreegelden voor de parken
 • Alle 'shared' game drives activiteiten
 • Alle 'shared' binnenlandse vluchten in executive jet

Exclusief:

 • Fooien
 • Drankjes in de bar van de accommodatie en onderweg
 • Maaltijden die niet zijn opgenomen in de beschrijving
 • Optionele activiteiten, upgrades en uitbreidingen
 • Intercontinentale vluchten, visa en luchthavenbelastingMedische-, reis- en annuleringsverzekeringen en eventuele vaccinaties
 • Uitgaven van persoonlijke aard die niet genoemd zijn in de reisbeschrijving

* Bij verhoogde brandstofkosten, verhoogde vluchttarieven, parkfees of andere toeslagen die van overheidswege worden opgelegd behouden wij ons het recht voor de prijs van uw safari aan te passen, ook nadat de factuur reeds is voldaan.

tanzaniaVraag gratis offerte op maat aan

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

 • Zambia en Malawi

  Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
  Groeten,
  Familie van Sintruyen

  Lees meer...