Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Wild Zambia safari in kleine groep

Avontuurlijke safari reis in kleine groep naar noord Zambia, een gebied dat nog nauwelijks wordt bezocht door toeristen. Vanuit Lilongwe in Malawi reist u onder andere North Luangwa National Park, Kapishya Hot Springs, Bangweulu Wetlands, Kasanka National Park, Mutinondo Wilderness Area en South Luangwa National Park. Reis in een klein internationaal gezelschap met een professionele gids en geniet van de ongereptheid. Deze safari kan ook als selfdrive safari worden uitgevoerd of als maatwerk safari met een privé gids. Neem contact met ons op voor een offerte voor deze bijzondere safari in Wild Zambia.

Buffels in North Luangwa National Park Zambia

ZambiaVraag gratis offerte op maat aan

Samenvatting safari

Uitgebreid safariprogramma

Dag 1
Lilongwe, Malawi

U arriveert in de hoofdstad van Malawi, Lilongwe. U overnacht in een comfortabele lodge dichtbij het centrum van de stad.

Accommodatie: Mafumu Lodge, logies en ontbijt

Mafumu Lodge Lilongwe

Dag 2
Lundazi

Na het ontbijt vertrekt u in noordelijke richting naar de grensovergang met Zambia. In de buurt van het stadje Lundazi in Zambia wordt het eerste kamp opgeslagen.

Accommodatie: free camping, volpension

Lundazi Castle in Zambia

Dag 3 - 4
North Luangwa

Uw safari brengt u in het nauwelijks bezochte North Luangwa National Park. Het park staat bekend als één van de meest ongerepte natuurgebieden van Afrika. U heeft de uitgelezen gelegenheid om Afrika te ervaren zoals het ooit moet zijn geweest, het "echte Afrika". U verkent het uitgestrekte nationale park vooral te voet, samen met een gids en een ranger.

Accommodatie: Buffalo Camp Chalet, volpension

Nijlpaarden in Luangwa rivier North Luangwa National Park Zambia

Dag 5
Kapishya Hotsprings

Na de laatste game viewing activiteiten in North Luangwa National Park verlaat u het park aan de noordzijde en rijdt over de Great North Road naar de Kapishya Hotsprings. Na aankomst heeft u de gelegenheid te genieten van het weldadig warme water in de warmwaterbron.

Accommodatie: campsite, volpension

Kapishya Hotsprings Zambia

Dag 6 - 7
Bangweulu Wetlands

U verblijft in één van de meest afgelegen gebieden van Zambia, de Bangweulu Wetlands. Door kenners ook wel de Okavango Delta van Zambia genoemd. U gaat op zoek naar de zeldzame Shoebill Stork, die zich doorgaans verscholen houdt tussen het riet. Verder leeft een grote verscheidenheid buffels, olifanten en antilopen, onder andere de grootste populatie Black Lechwes van Afrika. Door het permanente water is het gebeid een eldorado voor vele volgels.

Accommodatie: Shoebill Campsite, volpension

Wolken boven Bangweulu Wetlands Zambia

Dag 8 - 9
Kasanka National Park

U rijdt van uit Mutinondo in een paar uur naar het eerste nationale park in Zambia onder particulier management, Kasanka National Park. U verkent het park vanuit de auto. u kunt ook uitstekend wandel safari's maken, omdat het gras niet al te hoog wordt door de aanwezigheid van onder andere olifanten en buffels. Vanuit de Fibwe hide heeft u grote kans de Sitatunga antilope te spotten. In november is het park decor van de grootste trek van zoogdieren op aarde. Miljoenen vleermuizen komen dan naar het park.

Accommodatie: Kasanka Campsite, volpension

Bushbaby in Kasanka National Park Zambia

Dag 10
Mutinondo Wilderness

U rijdt dwars door South Luangwa National Park naar de noordelijke toegangspoort van het park. De kans is klein dat u op deze zeer avontuurlijke route andere auto's tegenkomt. Niet veel andere mensen vóór u hebben deze route ooit gereden. Onderweg steekt u enkele rivieren over. Afhankelijk van de omstandigheden is de eindbestemming vandaag de Mutinondo Wilderness Area, waar u overnacht op een campsite op de rand van de vallei met prachtig uitzicht. Enige flexibiliteit is ingebouwd in het programma. 

Accommodatie: Mutinondo Wilderness campsite, volpension

Mutinondo Wilderness Area Zambia

Dag 11 - 12 
South Luangwa

U verblijft 2 nachten bij het nationale park dat door kenners het mooiste nationale park van Afrika wordt genoemd, South Luangwa National Park. U maakt per dag een ochtend en een avond game drive door "Leopard Valley", zoals het park ook wel wordt genoemd. 

Accommodatie: Thornicroft Camp, volpension

Luipaard in South Luangwa National Park 

Dag 13
Lilongwe 

Aan al het goede komt helaas een einde, zo ook aan uw avontuur door de meest ongerepte gebieden van Zambia en misschien zelfs van Afrika. U wordt afgezet op het vliegveld van Lilongwe voor de aansluiting op uw internationale vlucht naar huis of uw aansluitende bestemming.

Hier eindigt onze dienstverlening.

Prijsindicatie

Neem contact met ons op voor een offerte voor deze bijzondere groepsreis in Wild Zambia.

Prijsindicatie op basis van de Algemene voorwaarden van Mambulu! Safaris.

Inclusief:

 • Alle accommodatie op basis van twin/double sharing
 • Alle maaltijden zoals beschreven
 • Alle verplaatsingen zoals beschreven
 • Alle entreegelden voor de parken
 • Engelstalige gids/chauffeur
 • Speciaal safarivoertuig, inclusief kampeeruitrusting en brandstof

Exclusief:

 • Fooien
 • Drankjes in de bar van de accommodatie en onderweg
 • Maaltijden die niet zijn opgenomen in de beschrijving
 • Optionele activiteiten, upgrades en uitbreidingen
 • Intercontinentale vluchten, visa en luchthavenbelasting
 • Medische-, reis- en annuleringsverzekeringen en eventuele vaccinaties
 • Uitgaven van persoonlijke aard die niet genoemd zijn in de reisbeschrijving

* Bij verhoogde brandstofkosten, verhoogde vluchttarieven, parkfees of andere toeslagen die van overheidswege worden opgelegd behouden wij ons het recht voor de prijs van uw safari aan te passen, ook nadat de factuur reeds is voldaan.

ZambiaVraag gratis offerte op maat aan

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

 • Zambia en Malawi

  Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
  Groeten,
  Familie van Sintruyen

  Lees meer...