Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
53 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Knysna

Knysna is een natuurlijk paradijs in Zuid-Afrika met weelderige, inheemse bossen, rustige meren en gouden stranden, een van de bekendste plaatsen langs de Garden Route. Knysna ligt aan de oevers van een adembenemende mooie lagune, nu een beschermd zeewaterreservaat. Knysna werd in 1804 gesticht. Stranden, meren, bergen en rivieren bieden een eindeloze kans om te ontspannen. In het centrum van Knysna zorgen winkeltjes, markten en bruisende cafés voor de gezelligheid in de stad.

Knysna wordt omringd door de Outeniqua-bergketen, en door de inheemse bossen van het 21 km lange mariene reserve, ook wel de  'Lagoon' genoemd. De Knysna Heads zijn het symbool van de stad en vormen de toegang tot de lagoon. De Knysna Lagoon is bekend om de oesters die hier gekweekt worden. Voor de oesterliefhebbers de ideale plek.

In de omgeving van Knysna zijn verschillende activiteiten en bezienswaardigheden

 • Avontuurlijke sporten
 • Lagoon cruises
 • Vogels kijken - en de Knysna Loerie proberen te ontdekken
 • 3 geweldige golfbanen
 • Extravagante kunst
 • Geweldig winkelen
 • Wining en dineren en een overvloed aan zeevruchten, waaronder de bekende Knysna-oesters.

Naast de Knysna Heads zijn ook de oesterkwekerij, de goudmijnen van Millwood en het Featherbed Nature Reserve een bezoek waard . Vanuit Knysna worden ook boot tochten georganiseerd waarbij u met een beetje geluk walvissen, dolfijnen en haaien kunt observeren.

Lees onze Zuid-Afrika reissuggesties

zuidafrikaVraag gratis offerte op maat aan

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

 • Zambia

  Wou al lang naar Zambia, maar vermits ik alleen reis was dit niet zo evident, groepsreizen zijn er bijna niet te vinden….Tot ik Rob op het vakantiesalon in Antwerpen tegenkwam, en hij me nog meer zin deed krijgen. Bedankt Rob, om die droom waar te maken!
  Groetjes,
  Linda

  Lees meer...