Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Klassieke Kaapstad wildlife safari Zuid-Afrika

Deze 7-daagse maatwerk selfdrive reis in Zuid-Afrika biedt een uitstekende mix van cultuur en natuur in Kaapstad en wildlife spotten in het malariavrije Big 5 Madikwe Game Reserve. Ontdek Kaapstad met zijn vele uiteenlopende attracties - prachtige bergen en stranden, trendy cafés en fijne restaurants, fascinerende historische plekken en hedendaagse culturen. Aansluitend verblijft u in een luxe privé safari lodge in de Madikwe Game Reserve, een van de grootste wildreservaten van Zuid-Afrika waar ongeveer 300 vogelsoorten en 66 zoogdieren leven, waaronder de beroemde Big 5 van Afrika en de bedreigde Afrikaanse Wilde Hond. Neem contact met ons op voor een offerte op maat voor deze klassieke Kaapstad wildlife safari Zuid-Afrika.

Sanctuary Makanyane Safari Lodge olifant voor slaapkamer

zuidafrikaVraag gratis offerte op maat aan

Samenvatting safari

Uitgebreid safariprogramma

Dag 1 - 3
Kaapstad

Bij aankomst op Internationale vliegveld van Kaapstad wordt u opgewacht en verwelkomt door onze lokale partner. Vanaf hier wordt u naar uw accommodatie voor de komende 3 nachten gebracht. Hier wordt u huurauto aan u overgedragen en kunt u de stad en omgeving gaan verkennen.U verblijft hier in het Radisson Blu Hotel Waterfront.

Radison Blu Hotel Waterfront in Kaapstad (@Radisson Blu Hotel Waterfront)

Het hotel heeft een panoramisch uitzicht op de Tafelberg, Robben Island en de Victoria & Alfred Waterfront. Het luxe Radisson Blu is het enige hotel in Kaapstad dat direct Atlantische Oceaan staat. Het hotel is gunstig gelegen naast de V&A Waterfront, de thuisbasis van fantastische boetiekwinkels en vele restaurantjes, en biedt eersteklas voorzieningen in smaakvol ingerichte luxe kamers. Het Tobago Restaurant serveert smakelijke lokale en internationale gerechten in een smaakvolle moderne omgeving. U kunt een bezoek brengen aan de Tafelberg en of een City Tour maken door Kaapstad. Ook maakt u een dagtocht naar Cape Peninsula, waar u Hout Bay kunt bezoeken, Chapman's Peak (indien geopend) en het Cape Point Nature Reserve.

Accommodatie: Radisson Blu Hotel Waterfront, logies en ontbijt

Kaap de goede hoop

Dag 4 - 6
Madikwe Private Game Reserve

Na het ontbijt rijdt u naar het vliegveld van Kaapstad waar u de huurauto weer inlevert en naar Johannesburg vliegt. Hier staat u volgende auto voor u klaar waarmee u in 3,5 uur naar het Madikwe Private Game Reserve rijdt. De komende 3 nachten verblijft u in de Sanctuary Makanyane Safari Lodge.De lodge ligt in het noordoostelijke deel van het Madikwe Private Game Reserve in een rustig bos met uitzicht op de schilderachtige Marico River. De exclusiviteit van deze lodge met zijn acht luxe suites, zorgt voor een sfeer van intimiteit en een gevoel alsof u midden tussen de wilde dieren slaapt.

Sanctuary Makanyane Safari Lodge exterieur kamers

U maakt hier game drives en wandel safari’s. ’s Avonds geniet u van een bush barbecue onder de met sterren verlichte hemel en in de vroege ochtend zon van een heerlijk ontbijt. De ‘hide’ is een geweldige plek om de dieren op hun eigen grondgebied te observeren.In Madikwe Private Game Reserve gaat u twee dagen op zoek naar dieren in het wild. De ochtend begint met een kopje thee of koffie waarna u in een open safari auto een game drive maakt. In de loop van de ochtend keert u terug bij de lodge voor het ontbijt. Na de lunch kunt u even rusten tot tea time. Na de thee maakt u weer een game drive. Wanneer u aan het begin van de avond terug keert staat het diner voor u klaar.

Game drive bij Sanctuary Makanyane Safari Lodge

U maakt game drive is het Madikwe Private Game Reserve. Het reserve is momenteel het vijfde grootste wildreservaat en is ook een van de minder bekende parken in Zuid-Afrika. Dit maakt het een verborgen juweel. Het park is 680 km2 groot en ligt tegen de grens van Botswana, dicht bij de Kalahari woestijn. In het park leven ongeveer 66 grote zoogdieren en ongeveer 300 vogelsoorten. De Big 5 is in het park vertegenwoordigd en het is mogelijk dat u tijdens uw verblijf leeuwen, luipaarden, olifanten, neushoorns of buffels kan spotten. Met een beetje geluk kunt u zelfs de bedreigde Afrikaanse Wilde Hond zien.

Accommodatie: Sanctuary Makanyane Safari Lodge, vol pension

African Wild Dogs bij Sanctuary Makanyane Safari Lodge

Dag 7
Johannesburg

In de ochtend maakt u nog een game drive in Madikwe Private Game Reserve. Hierna rijdt u naar het vliegveld van Johannesburg. Hier levert u de huurauto in en sluit u aan op uw internationale vlucht naar huis of naar uw aansluitende bestemming.

Hier eindigt onze dienstverlening. 

Prijsindicatie

Neem contact met ons op voor de reissom van deze Klassieke Kaapstad wildlife safari Zuid-Afrika.

Prijsindicatie op basis van de Algemene voorwaarden van Mambulu! Safaris.

Inclusief:

 • Alle accommodatie op basis van twin/double sharing
 • Alle maaltijden zoals beschreven
 • Alle verplaatsingen zoals beschreven
 • 7 dagen autohuur
 • Alle 'shared' game drives activiteiten

Exclusief:

 • Fooien
 • GPS en brandstof voor huurauto
 • Alle binnenlandse vluchten
 • Alle entreegelden voor de parken
 • Drankjes in de bar van de accommodatie en onderweg
 • Maaltijden die niet zijn opgenomen in de beschrijving
 • Optionele activiteiten, upgrades en uitbreidingen
 • Intercontinentale vluchten, visa en luchthavenbelasting
 • Medische-, reis- en annuleringsverzekeringen en eventuele vaccinaties
 • Uitgaven van persoonlijke aard die niet genoemd zijn in de reisbeschrijving

* Bij verhoogde brandstofkosten, verhoogde vluchttarieven, parkfees of andere toeslagen die van overheidswege worden opgelegd behouden wij ons het recht voor de prijs van uw safari aan te passen, ook nadat de factuur reeds is voldaan.

zuidafrikaVraag gratis offerte op maat aan

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

 • Zambia en Malawi

  Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
  Groeten,
  Familie van Sintruyen

  Lees meer...