Het Kragga Kamma Game Park in Zuid-Afrika ligt in een voorstad van Port Elizabeth. Nauwelijks meer dan een paar honderd meter van de hoofdweg leven een aantal van Afrika’s wildste diersoorten in het park.

Wildlife

In het park leven giraffen, zebra’s, buffels, neushoorns, een grote variëteit aan antilopen, en zelfs jachtluipaarden. Alle dieren lopen onbeperkt vrij rond in een natuurlijke omgeving. Het wild in het park is gewend aan voertuigen en rent niet weg als er een auto nadert. Hierdoor kunnen bezoekers de dieren van dichtbij zien en prachtige foto’s maken.

Vogelliefhebbers wordt aangeraden hun verrekijker en een vogelboek mee te nemen om de verschillende vogelsoorten te identificeren. Vaak gespotte vogelsoorten zijn Fish Eagles, Sparrow Hawks, Jackal Buzzards en de mooie Yellow-billed Kites. Er is een promenade dek wat een optimaal uitzichten biedt.

Kragga Kamma Game Park game drives

U kunt ook met uw eigen auto over goed onderhouden wegen door het Kragga Kamma Game Park rijden. U heeft geen 4WD nodig. Onderweg geniet u van het spotten van wilde dieren vanuit het comfort van uw eigen auto.

Diegenen die de dieren echt van dichtbij willen zien kiezen voor een 2 uur durende game drive in een open Landrover met een professionele gids. Tijdens de game drive krijgt u interessante informatie over de dieren en de historische achtergrond van het gebied.

De faciliteiten in het Kragga Kamma Game Park zijn picknick plaatsen en braai faciliteiten verder een restaurant-cafetaria en een kleine souvenirshop.

Cheetahs in Kragga Kamma Game Park Zuid-Afrika
Cheetahs in Kragga Kamma Game Park Zuid-Afrika
Chalet in Kragga Kamma Game Park Zuid-Afrika
Chalet in Kragga Kamma Game Park Zuid-Afrika
Waterbokken in Kragga Kamma Game Park Zuid-Afrika
Waterbokken in Kragga Kamma Game Park Zuid-Afrika