Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
55 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Recensies

Marian en Anton, Dongen

Tanzania

Onze rondreis in het noorden van Tanzania is, mede dankzij de inzet van "Mambulu! Safaris", een groot succes geweest! Als we nog een keer richting Africa gaan dan laten we onze reis weer verzorgen door "Mambulu! Safaris". In Tanzania was de begeleiding ook heel persoonlijk!
Marian en Anton Staps
Dongen

Al bij de voorbereidingen hadden we er een goed gevoel over! Niets was teveel ( na de zoveelste wijziging van onze kant  kregen we nog als antwoord: "al verander je nog 10 keer, dat maakt niets uit! "). Er werd ontzettend goed geluisterd naar onze wensen en dus werd het "een reis op maat "!

Uitzicht vanuit Ol Mesera Tented Camp Tanzania

In Tanzania was de begeleiding ook heel persoonlijk!

We overnachtten in accommodaties midden in de natuur. O.a. in een hotel wat gerund werd door straatkinderen (opgeleid dankzij de Waitoto Foundation) en in een Camp midden in het Maasai land (waar we met een werknemer een wandeling maakten naar het dorpje van zijn vader waar we kennis maakten met zijn familie en rond mochten kijken!).

Bezoek dorp Maasai gids Tanzania

We zijn zeer tevreden over de organisatie van deze onvergetelijke reis en weten één ding heel zeker : als we nog een keer richting Afrika gaan dan laten we onze reis weer verzorgen door "Mambulu! Safaris". 

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia

    Wou al lang naar Zambia, maar vermits ik alleen reis was dit niet zo evident, groepsreizen zijn er bijna niet te vinden….Tot ik Rob op het vakantiesalon in Antwerpen tegenkwam, en hij me nog meer zin deed krijgen. Bedankt Rob, om die droom waar te maken!
    Groetjes,
    Linda

    Lees meer...