Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Recensies

Cora en Ben van Tol, Hoofddorp

Botswana:

Op de vakantiebeurs 2013 in de Beurs van Berlage Amsterdam zijn we in contact gekomen met Mambulu! Safaris voor een reis naar Botswana. Na het 1e contact op de beurs is Rob bij ons thuis geweest en heeft aan de hand van onze wensen een 1e opzet gemaakt. We hebben een fantastische reis gehad. Alles was, met dank aan Rob, perfect geregeld. Het was Rob nooit te veel om overal antwoord op te geven. Mambulu! Safaris is een echte aanrader!!
Cora en Ben
Hoofddorp

We hadden het plan opgevat om naar Botswana te gaan en daar met zijn tweetjes en een gids/chauffeur rond te reizen. Na het 1e contact op de beurs is Rob bij ons thuis geweest en heeft aan de hand van onze wensen een 1e opzet gemaakt. Na nog een keer, onder het genot van een kopje koffie, e.e.a te hebben doorgenomen en aangepast, ging Rob aan de slag om alles in orde te maken. We hebben nog heel veel heen en weer gemaild met vragen ed en het was Rob nooit te veel om overal antwoord op te geven. Perfect!

In mei 2014 hebben we bijna 3 weken rond gereisd in Botswana. Na aankomst in Maun zaten we de eerste 2 nachten in Audi Camp. Prima plek om even te acclimatiseren. Hierna zijn we met een Cessna de Okavango delta ingevlogen. Een prachtig gebied en in deze tijd van het jaar vol met water. Vanuit Oddballs tented camp (Chiefs Island) hebben we verschillende mokorotochten en wandelingen gemaakt waarbij we oog in oog met zebra's, giraffen, olifanten en impala's hebben gestaan. 

Luchtopname Okavango Delta

Onze volgende bestemming was Moremi. Vanuit Oddballs zijn we naar Xakanaxa gevlogen waar onze mobile safari ging beginnen. Na aankomst werden we opgewacht door onze gids/chauffeur Newman. Een topgids met ontzettend veel ervaring en grote liefde en bevlogenheid voor de natuur. We verbleven op zg Hatab campsites. Prachtige plekken in de bush die exclusief voor je zijn geboekt en waar dus geen andere mensen staan. Het mobile camp was een fantastische ervaring. Super luxe met een grote tent, douchetent met bucket shower, een toilettent en een "restaurant"tent. 

Set up Mobile Safari Camp Botswana

Door Steve en Russel werd het camp opgebouwd en zij hebben ons enorm verwend met iedere dag heerlijke lunches en diners. Ongelooflijk hoe ze dit voor elkaar krijgen op een kampvuurtje. Als we na zonsondergang terug kwamen van een gamedrive, brandde het kampvuur en stonden de stoeltjes en een heerlijk wijntje al voor ons klaar! Wat een verwennerij. 

Na Moremi hebben we ook nog Savuti en Chobe bezocht. Prachtige gebieden met verschillende landschappen.

White fronted bee eater in Chobe National Park Botswana

De mobile safari hebben we na 3 nachten afgewisseld met 3 nachten in de Sango Safari Lodge. Newman bleef onze privé gids en het was super om met zijn tweetjes te reizen en niet met 6 of 10 mensen in een auto te zitten. Na de Sango lodge hebben we de mobile safari weer opgepakt voor nog eens 5 nachten om tenslotte de laatste dag te eindigen in de Kubu lodge in Kasane. Leuke lodge, kleinschalig en aan de Choberivier gelegen. In de middag hebben we nog een boottocht over de rivier gemaakt.

Olifanten aan de Chobe Riverfront Botswana

Dankzij onze super gids hebben we ontzettend veel dieren gezien, wat soms best lastig was omdat het heel groen is en het gras hoog staat in deze tijd van het jaar. Van luipaarden, cheetahs, wilde honden en leeuwen tot diverse antilopensoorten, mangoesten, prachtige vogels, zebra's, giraffen, hyena (met jongen), de kleine dung beatle en nog veel meer moois.
We hebben een fantastische reis gehad. Alles was, met dank aan Rob, perfect geregeld.

Mambulu Safaris is een echte aanrader!!

Cora en Ben
Hoofddorp

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia en Malawi

    Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
    Groeten,
    Familie van Sintruyen

    Lees meer...