Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Recensies

Helma en Nettie, Ysselsteyn

Malawi

Al enige tijd had ik (Nettie) het verlangen om naar Malawi te gaan. Na veel rondsnuffelen op het internet kwam ik Mambulu! Safaris tegen. Ik besloot contact te leggen met Rob, de man achter Mambulu! Safaris. Hij stond altijd open voor vragen en heeft zelfs het reisschema voor ons aangepast en een verblijf in een gastgezin verzorgd. Het heeft al onze verwachtingen overtroffen!
Groetjes, Helma en Nettie
Ysselsteyn

Ik wilde graag zien waar mijn Heeroom gewerkt en gewoond heeft en het land beleven zoals hij dat destijds beleefd heeft.

Mijn man is niet reislustig en ik wilde niet graag alleen naar Afrika vertrekken. Gelukkig had mijn vriendin Helma ook wel zin in een avontuur en besloten we samen deze reis te gaan maken.

Schoolproject in Dzalanyama Forest Reserve Malawi

Het viel tegen een organisatie te vinden die juist naar Malawi afreist. Na veel rondsnuffelen op het internet kwam ik Mambulu! Safaris tegen. Wat ik las klonk goed en de foto's op de website zagen er goed uit. Ik besloot contact te leggen met Rob, de man achter Mambulu! Safaris. Hij stond altijd open voor vragen en heeft zelfs het reisschema voor ons aangepast, zodat we de plekken waar mijn Heeroom gewerkt en gewoond heeft konden gaan bezoeken. Ook regelde hij voor ons een verblijf in een gastgezin, wat ik als één van de hoogtepunten van de reis heb ervaren.

Gastvrij onthaal in Het Warme Hart Van Afrika Blantyre

In het dorp werden we hartelijk ontvangen met muziek en dans. Ook kregen we een rondleiding door het dorp, we liepen dwars door de maïsvelden naar de wasplaats. We werden goed verzorgd, zo kregen we lekker traditioneel eten geserveerd. Het is uniek en bijzonder om op deze manier een land te mogen ervaren, met al zijn vriendelijke, open en hartverwarmende mensen. Dit maakt deze reis een reis om nooit meer te vergeten. 

Dorpsbezoek in Blantyre Malawi het warme hart van Afrika

De safari in South Luangwa National Park (Zambia) was goed geregeld, het was niet heel druk in het park waardoor we in alle rust van al het wild konden genieten. En wat hebben we veel wild gezien, we hadden veel geluk! Ook konden we hier onder het genot van een drankje genieten van een prachtige zonsondergang. Ook het eiland Domwe in Lake Malawi was erg mooi.

Veel wildlife in South Luangwa National Park Zambia

We vonden alles prachtig, iedere dag was een belevenis. De mensen zijn vriendelijk en behulpzaam. De bevolking deed zijn uiterste best het ons zoveel mogelijk naar de zin te maken met de middelen die ze hebben. De gidsen hadden veel kennis en konden ons veel over het land en zijn natuur en bevolking vertellen. We willen iedereen en in het speciaal Rob bedanken voor alle goede zorgen tijdens deze reis. Het heeft al onze verwachtingen overtroffen!

Groetjes, Helma en Nettie
Ysselsteyn

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia en Malawi

    Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
    Groeten,
    Familie van Sintruyen

    Lees meer...