Botswana luxe lodge selfdrive safari

Luxe selfdrive safari op maat in Botswana. Bezoek de Okavango Delta, de Caprivi Strip, Chobe National Park, Savuti en Moremi Game Reserve. Ervaar de vrijheid van een maatwerk selfdrive safari door het noorden van Botswana. U reist in een betrouwbare 4×4 huurauto en overnacht in comfortabele lodges. Uw luxe selfdrive safari op maat start en eindigt in Maun. Neem contact met ons op voor een ontwerp op maat voor uw selfdrive safari in Botswana.

vraag gratis offerte op maat aan

Safariprogramma

Dag 1, Maun, Thamalakane River Lodge

Vandaag komt u aan Maun in Botswana waar uw chauffeur u staat op te wachten om u naar uw eerste accommodatie te brengen. Hier neemt u later op de dag na een uitvoerige briefing uw 4×4 huurauto in ontvangst. De jonge leeftijd van de auto en de standaard meegeleverde GPS en satelliet telefoon zorgen voor uw veiligheid. 

Dag 2 - 3, Okavango Delta, Xaro Lodge

Vandaag rijdt u langs de west kant van de Okavango Delta naar het noorden naar uw accommodatie voor de komende twee nachten. Met een boot vaart u naar uw accommodatie. U kunt vanuit de lodge boot cruises maken, vogels spotten en vissen.

Dag 4 - 5, Caprivi strip, Nkasa Lupala Tented Camp

Vandaag gaat u de grens over naar Namibië en rijdt u de Caprivi Strip door naar uw volgende onderkomen. Hier verblijft u de komende twee nachten in de Nkasa Lupala Lodge vlak bij het Nkasa Lupala National Park. U kunt onder andere game drives maken in het park, boot en mokoro tochten maken, wandel safari’s ondernemen en een lokaal dorpje bezoeken.

Dag 6 - 8, Chobe National Park, Chobe Elephant Camp

Vandaag rijdt u terug naar Botswana, Chobe National Park in. Het park staat bekend om de grote kuddes olifanten en buffels die in de droge tijd naar de Chobe rivier trekken. Vanuit de lodge maakt u game drives en een bootsafari op de Chobe rivier.

Dag 9 - 10, Savuti, Ghoha Hills Camp

Door het Chobe Forest Reserve rijdt u naar het Savuti gebied van Chobe National Park. Deze dagen maakt u game drives over onmetelijke vlaktes van de Savuti Marsh en zoekt u rond het Savuti Channel naar de leeuwen, luipaarden en cheetahs die hier regelmatig worden gespot. Uw accommodatie ligt op een heuvel met uitzicht over Savuti.

Dag 11 - 12, Moremi Game Reserve, Sango Safari Camp

Via de Savuti Marsh of de Savuti Sandridge rijdt u naar Khwai Community Area nabij Moremi Game Reserve. Het gebied waar u de komende dagen verblijft staat bekend om de mooie omgeving en de grote hoeveelheid wilde dieren en vogels. Met enige regelmaat worden African Wild Dogs gespot in dit gebied.

Dag 13 - 14, Maun, Thamalakane River Lodge

U rijdt in alle rust door Moremi Game Reserve naar Maun. Hier levert u de huurauto weer in en verblijft in een leuke lodge aan de oevers van de Thamalakane rivier. Vanuit de lodge kunt een mokoro of boottocht door de Okavango Delta maken. Ook kunt u een scenic flight over de Delta maken vanaf het vliegveld van Maun.

Op dag 14 wordt u naar het vliegveld van Maun gebracht voor de aansluiting op uw internationale vlucht naar huis.

Hier eindigt onze dienstverlening.

Reissom

Neem contact met ons op voor een ontwerp voor deze luxe lodge maatwerk selfdrive safari in Botswana.

Reissom op basis van de Algemene voorwaarden van Mambulu! Safaris.

Inclusief:

 • Accommodatie op basis van twin/double sharing
 • Maaltijden zoals beschreven
 • Verplaatsingen zoals beschreven
 • 4×4 huurauto, inclusief briefing, standard bond & excess, ongelimiteerde kilometers, cross border papierwerk, one way fee, eindschoonmaak en back up service (7×24)
 • GPS en satelliet telefoon (alleen gesprekken worden doorbelast)

Exclusief:

 • Fooien
 • Brandstof voor de huurauto
 • Alle entreegelden voor de nationale parken
 • Drankjes in de bar van de accommodatie en onderweg
 • Maaltijden die niet zijn opgenomen in de beschrijving
 • Optionele activiteiten, upgrades en uitbreidingen
 • Intercontinentale vluchten, visa en luchthavenbelasting
 • Medische-, reis- en annuleringsverzekeringen en eventuele vaccinaties
 • Uitgaven van persoonlijke aard die niet genoemd zijn in de reisbeschrijving

* Bij verhoogde brandstofkosten, verhoogde vluchttarieven, park fees of andere toeslagen die van overheidswege worden opgelegd behouden wij ons het recht voor de prijs van uw safari aan te passen, ook nadat de factuur reeds is voldaan.