Home / Reissuggesties / Fotoreizen / Fotosafari Serengeti geboortegolf gnoes | 7 dagen

Deze speciale fotosafari Serengeti geboortegolf gnoes met 2 professionele wildlife fotografen in het Serengeti National Park in Tanzania biedt u de ultieme mogelijkheid om de geboortegolf van gnoes te fotograferen en de vele interacties met de roofdieren die hierop afkomen. U brengt 6 nachten door in een klein intiem safarikamp, diep in het hart van dit unieke eco-systeem. U heeft exclusieve toegang tot het natuurreservaat.

Neem contact met ons op om uw plaats te reserveren op deze speciale fotosafari Serengeti geboortegolf gnoes.

vraag gratis offerte op maat aan

Vanuit een klein intiem safarikamp in het Serengeti National Park gaat u tijdens de fotosafari op pad met een professionele wildlife fotograaf, op zoek naar kalvende gnoes en vervolgens en de altijd op de loer liggende roofdieren, zoals leeuwen, luipaarden en cheetahs. Als u op zoek bent naar veelvuldige interacties tussen jonge gnoes en roofdieren, dan is dit dé wildlife fotosafari voor u. Dagelijks ziet u leeuwen, luipaarden, cheetah’s zien en hyena’s en een groot aantal roofvogels.

Safari hoogtepunten en route

Hoogtepunten fotosafari geboortegolf gnoes

 • Persoonlijke begeleiding door professionele wildlife fotografen die het Serengeti National Park uitstekend kennen
 • Eindeloze vlaktes met hier en daar verspreide acacia bomen, die de typische Afrikaanse scènes creëren
 • Het Serengeti National Park is dé plaats om miljoenen dieren over eindeloze vlaktes te zien trekken
 • De geboorte van grote aantallen jonge gnoes
 • Veelvuldige waarnemingen van leeuwen, luipaarden en cheetah’s
 • Adembenemende interacties tussen prooi- en roofdieren
 • Prachtige Afrikaanse zonsondergangen boven de eindeloze vlaktes van het Serengeti National Park
Fotosafari Serengeti geboortegolf gnoes - 7 dagen
Fotosafari Serengeti geboortegolf gnoes - 7 dagen

Klik op het kaartje om het te vergroten

vraag gratis offerte op maat aan

Safari programma

Dag 1, Arusha, Tanzania

Bij aankomst op internationale vliegveld Kilimanjaro bij Arusha in Tanzania wordt u opgewacht en verwelkomt door onze lokale partner. Hij brengt u naar het Olerai Bush Hotel waar u 1 nacht verblijft. Uw gids neemt contact met u op in het hotel om het tijdstip van het eerste diner samen met alle deelnemers aan de fotosafari en de logistiek van de volgende ochtend te bespreken.

Olerai Bush Home
Het Olerai Bush Home heeft moderne chalets bestaande uit drie kamers met een halfronde ingang en uitzicht op de aangelegde tuinen die allemaal worden overschaduwd grote acacia bomen. Het interieur is modern en combineert metalen lampenkappen, houten plafonds en goed doordachte stoffen.

Na het ontbijt op dag 2 wordt u naar het vliegveld van Arusha gebracht voor de binnenlandse vlucht naar het zuidelijke gedeelte van het Serengeti National Park. U wordt op de Kusini airstrip verwelkomt door een gids van onze lokale partner die u naar het Dulana Camp brengt, uw onderkomen voor de komende 6 nachten. Vanaf de airstrip rijdt u in de vorm van een game drive en-route naar het kleinschalige safarikamp. Onderweg geniet u van een picknick lunch.

Dulana Camp ligt aan de rand van ‘Hidden Valley‘, een relatief onbekend gedeelte van het zuidelijke gedeelte van het Serengeti National Park, aan de rand van een gebied waar off-road gereden mag worden. Unieke ligging van het safarikamp biedt u directe toegang grasvlaktes waar cheetah’s veelvuldig aanwezig zijn en de leeuwen het territorium verdedigen. U blijft 6 nachten in dit gebied zodat u in alle rust de omliggende gebieden van het eco-systeem van het Serengeti National Park kunt verkennen.

Dulana Camp
De luxe mobiele tenten van Dulana Camp zijn smaakvol en uiterst comfortabel ingericht. Alle safaritenten hebben een kingsize bed of twee aparte bedden en-suite sanitaire voorzieningen met een afgeschermde openlucht douche. De tenten worden verlicht met energiebesparende led-lichttechnologie. Vanaf de privé veranda bieden alle tenten uitzicht op de ‘Hidden Valley’, waar verschillende soorten wilde dieren kunnen worden gespot vanuit het comfort van de accommodatie. De grote lounge- en restauranttenten hebben eveneens prachtig uitzicht en zijn een oase van comfort. In de buurt van Dulana Camp bevinden zich torenhoge Rock Koppies, rotsformaties die een uitstekend decor bieden voor Afrikaanse sundowners aan einde van een spectaculaire safaridag.

Na een laatste ochtend game drive in het Serengeti National Park keert u terug naar Dulana Camp voor een stevige brunch, waarna u naar de airstrip wordt gebracht voor de binnenlandse vlucht naar Arusha. Afhankelijk van uw internationale verbinding wordt u naar het internationale vliegveld Kilimanjaro gebracht of, indien u later op de dag vertrekt, naar uw hotel in Arusha of naar de aansluiting met uw optionele verlenging ‘Fotosafari Mahale chimpansees Tanzania.

Dit is helaas het einde van deze fotosafari.

Hier eindigt onze dienstverlening.

Reisdata

Neem contact met ons op voor de reissom en om uw plaats op deze fotosafari Serengeti geboortegolf gnoes te reserveren.

Reissom op basis van de Algemene voorwaarden van Mambulu! Safaris.

Inclusief:

 • Alle accommodaties op basis van double/twin sharing
 • Alle maaltijden
 • Alle dranken en alcoholische dranken (exclusief Premium Brand)
 • Meet & Greet op het internationale vliegveld Kilimanjaro
 • ‘Shared’ transfers naar en van uw accommodatie
 • Alle binnenlandse vluchten naar en van het Serengeti National Park
 • Extra stoel tijdens de binnenlandse vluchten voor uw bagage
 • Alle entreegelden voor nationale parken en game reserves
 • Persoonlijk begeleiding door 2 professionele wildlife fotografen
 • Alle game viewing activiteiten
 • Exclusief gebruik van 2 safarivoertuigen (3 fotografen per voertuig)

Exclusief:

 • Fooien
 • Premium Brand drankjes in de bar van de accommodatie en onderweg
 • Maaltijden die niet zijn opgenomen in de beschrijving
 • Optionele activiteiten, upgrades en uitbreidingen
 • Intercontinentale vluchten, visa en luchthavenbelasting
 • Medische-, reis- en annuleringsverzekeringen en eventuele vaccinaties
 • Uitgaven van persoonlijke aard die niet genoemd zijn in de reisbeschrijving

* Bij verhoogde brandstofkosten, verhoogde vluchttarieven, park fees of andere toeslagen die van overheidswege worden opgelegd behouden wij ons het recht voor de prijs van uw safari aan te passen, ook nadat de factuur reeds is voldaan.

Neem contact met ons op voor meer informatie over deze fotosafari geboortegolf gnoes en de reissom.

vraag gratis offerte op maat aan