Exclusieve fly-in safari Malawi

Wilt u kennis maken met de Afrikaanse wildernis in Malawi én genieten van comfort en luxe? Dan is deze exclusieve fly-in safari Malawi op maat naar Majete Wildlife ReserveLiwonde National Park en Lake Malawi iets voor u. In 14 dagen reist u langs de hoogtepunten van Malawi. Op elke plek verblijft u een aantal dagen, zodat u de schoonheid ervan op u kunt laten inwerken en er volop kunt genieten. Neem contact met ons op voor een safariontwerp op maat naar de hoogtepunten van Malawi.

vraag gratis offerte op maat aan

Safariprogramma

Dag 1 - 3, Lilongwe, Latitude 13

Bij aankomst in Lilongwe in Malawi wordt u opgehaald van het vliegveld waarna u naar het Latitude 13 wordt gebracht. Hier bent u de komende twee dagen, zodat u kunt acclimatiseren voor de verdere reis. Bij het Latitude 13 staan duurzaamheid en stijl voorop. Dit zorgt voor een frisse uitstraling van alle ruimtes. Voor de sportieveling is er ook een gym aanwezig en na het sporten kunt u heerlijk vertoeven in de spa.

Dag 4 - 6, Majete Wildlife Reserve, Mkulumadzi

Na het ontbijt op dag 4 wordt u naar het vliegveld van Lilongwe gebracht waarvandaan u naar de airstrip van Majete Wildlife Reserve vliegt. Uw blijft hier de komende 3 nachten in Mkulumadzi. Overdag gaat u mee op avontuur met game drives, wandel safari’s en een boot safari. De lodge ligt op een prachtige locatie, waar twee rivieren samen komen. U verblijft in een van de luxe chalets waar u van uw eigen viewing deck de prachtige Afrikaanse natuur ervaart.

Dag 7 - 9, Liwonde National Park, Kuthengo Camp

U wordt vandaag van Majete Wildlife Reserve naar Liwonde National Park gebracht door een auto met chauffeur. De autorit duurt zo’n 4 uur. In het Liwonde Nationaal Park verblijft u in Kuthengo Camp. U verblijft hier in een luxe tent waar u slaapt in een comfortabel bed. Overdag maakt u gamedrives, fietstochten en wandel safaris.

Dag 10 - 13, Lake Malawi, Pumulani

Tijd om weer door te reizen. U wordt vandaag opgehaald door een gids/chauffeur en naar Cape Maclear aan Lake Malawi gebracht. U verblijft hier de komende 4 nachten in Pumulani in een luxe villa. Dit is een heerlijke afsluiter van uw safari. U kunt zelf kiezen hoe actief u het maakt. Pumulani betekend ‘rust goed’ in de lokale taal, Chichewa. U kunt van het prachtige witte strand genieten, zwemmen in het heldere water, snorkelen, kajakken, een boottocht maken, en waterskiën. Een leuk feitje is dat de villa’s van Pumulani door de Nederlandse architect G. Hooft Graafland zijn ingericht.

Dag 14, Lilongwe, Latitude 13

Vandaag wordt u weer naar Lilongwe gebracht waar u uw terugreis naar huis aanvaardt. U wordt direct naar het vliegveld gebracht of eerst nog naar het Latitude 13, waar wij een dagkamer voor u reserveren.

Hier eindigt onze dienstverlening.

Reissom

Neem contact met ons op voor de reissom van deze exclusieve fly-in safari Malawi naar Majete Wildlife Reserve, Liwonde National Park en Lake Malawi.

Reissom op basis van de Algemene voorwaarden van Mambulu! Safaris.

Inclusief:

 • Accommodatie op basis van twin/double sharing
 • Maaltijden zoals beschreven
 • Verplaatsingen zoals beschreven
 • Entreegelden voor de parken
 • ‘Shared’ game drives activiteiten
 • Niet-gemotoriseerde activiteiten bij Lake Malawi

Exclusief:

 • Fooien
 • Drankjes in de bar van de accommodatie en onderweg
 • Maaltijden die niet zijn opgenomen in de beschrijving
 • Optionele activiteiten, upgrades en uitbreidingen
 • Intercontinentale vluchten, visa en luchthavenbelasting
 • Medische-, reis- en annuleringsverzekeringen en eventuele vaccinaties
 • Uitgaven van persoonlijke aard die niet genoemd zijn in de reisbeschrijving

* Bij verhoogde brandstofkosten, verhoogde vluchttarieven, park fees of andere toeslagen die van overheidswege worden opgelegd behouden wij ons het recht voor de prijs van uw safari aan te passen, ook nadat de factuur reeds is voldaan.