Namibië Kaokoland selfdrive safari met gids

Namibië Kaokoland selfdrive safari met gids waarbij u zelf door het afgelegen Kaokoland in Namibië rijdt onder begeleiding van een ervaren gids. Een typische reis voor de avontuurlijke reiziger. Tijdens deze selfdrive safari op maat rijdt u met een ervaren lokale gids door het afgelegen Kaokoland op zoek naar de leegte, prachtige landschappen en wildlife zoals leeuwen, de woestijn olifant en de neushoorn. Deze selfdrive safari met gids op maat is een fantastische aanvulling op een selfdrive safari langs alle andere hoogtepunten van Namibië of een avontuur op zich met de zekerheid van een professionele gids. Neem contact met ons op voor uw Namibië Kaokoland selfdrive safari met gids

vraag gratis offerte op maat aan

Safariprogramma

Dag 1, Kaokoland, Opuwo campsite

Vandaag ontmoet u uw gids waarmee u de eerste dag naar een luxe lodge rijdt in het Kaokoland. Hier kunt u nog even genieten van comfort zoals een goede douche voordat u de wildernis in gaat voor vijf dagen. Het Kaokoland is een droog en rotsachtig gebied in het noorden van Namibië waar onder andere de Damara-, Herero- en Himba stammen leven.

Dag 2, Epupa watervallen, wild camping

Vandaag begint het grote avontuur. Samen met uw gids rijdt u eerst naar Opuwo. Hier kunt u nog de laatste inkopen doen. Op uw route komt u ook langs de Kunene rivier, de belangrijkste bron van water voor mens en dier in dit gebied. Op deze rivier is het mogelijk om te raften en kajakken of om een bezoek te brengen aan de Epupa waterval. Vervolgens rijdt u via een prachtige route naar Van Zyl’s Pass. Uw gids zal hier samen met u het kamp opzetten en iemand van het team zal ondertussen het diner klaarmaken.

Dag 3 - 5, Kaokoland, wild camping

Vanaf de derde dag trekt u weer meer naar de droogte van het Kaokoland. U rijdt over slecht begaanbare paden. Deze dagen trekt u langs door de Mariënfluss met, volgens kenners, één van de mooiste uitzichten van Afrika. U ontdekt ook de Hartmann vallei en als kers op de taart brengt u een bezoek aan een Himba dorp. Tijdens deze dagen kampeert u wild, dit houdt in dat u zelf een plaats uit kunt zoeken om kamp te maken voor de nacht.

Dag 6, Windhoek

Samen met uw gids rijdt u terug naar Windhoek. Hier wordt u naar het vliegveld gebracht voor de reis terug. U kunt ook naar een lodge gebracht worden om vervolgens de volgende dag uw reis te vervolgen.

Hier eindigt onze dienstverlening.

Reissom

Neem contact met ons op voor de reissom van deze Namibië Kaokoland selfdrive safari met gids.

Reissom op basis van de Algemene voorwaarden van Mambulu! Safaris.

Inclusief:

 • Accommodatie op basis van twin/double sharing
 • Maaltijden zoals beschreven
 • Verplaatsingen op basis van “seat in”
 • Entreegelden voor de parken
 • 4×4 huurauto Toyota Hilux, inclusief briefing, super bond & excess (aansprakelijkheid US$ 340), ongelimiteerde kilometers, cross border papierwerk, one way fee, eindschoonmaak en back up service (7×24), GPS en satelliet telefoon (allen gesprekken worden doorbelast)

Exclusief:

 • Fooien
 • Brandstof voor de huurauto
 • Alle entreegelden voor de nationale parken
 • Drankjes in de bar van de accommodatie en onderweg
 • Maaltijden die niet zijn opgenomen in de beschrijving
 • Optionele activiteiten, upgrades en uitbreidingen
 • Intercontinentale vluchten, visa en luchthavenbelasting
 • Medische-, reis- en annuleringsverzekeringen en eventuele vaccinaties
 • Uitgaven van persoonlijke aard die niet genoemd zijn in de reisbeschrijving

* Bij verhoogde brandstofkosten, verhoogde vluchttarieven, park fees of andere toeslagen die van overheidswege worden opgelegd behouden wij ons het recht voor de prijs van uw safari aan te passen, ook nadat de factuur reeds is voldaan.