Home / Reissuggesties / Safari Tanzania / Unieke wildlife safari Tanzania – Serengeti & Mahale | 8 dagen

Tijdens deze 8-daagse unieke wildlife safari in Tanzania vliegt naar het noordelijke gedeelte van het Serengeti National Park en Mahale National Park.

In het noorden van het Serengeti National Park verblijft u in één van de wildrijkste gebieden van het park, de Lamai Wedge. Hier maakt u full day game drives. U geniet van de prachtige uitzichten en de grote hoeveelheid wilde dieren. Na 3 nachten in de Lamai Wedge vliegt u door naar Mahale National Park aan Lake Tanganyika. Dit nationale park is de enige plaats in Tanzania waar chimpansees leven. Samen met rangers gaat u op zoek naar de chimpansees. Tussen alle activiteiten door relaxt u op het strand van de lodge die aan Lake Tanganyika ligt. Na 4 nachten tussen de chimpansees vliegt u terug naar Arusha voor de aansluiting op uw internationale vlucht naar huis of uw aansluitende bestemming.

Neem contact met ons op voor een safariontwerp voor deze unieke wildlife safari in Tanzania.

vraag gratis offerte op maat aan

Safari hoogtepunten en route

Hoogtepunten unieke wildlife safari Tanzania – Serengeti & Mahale | 8 dagen

  • Serengeti National Pak
  • Grote migratie van gnoes en zebra’s
  • Full day game drives over uitgestrekte vlaktes Serengeti
  • Mahale National Park
  • Chimpansee trekking in Mahale National Park
  • Relaxen aan Lake Tanganyika
  • Binnenlandse chartervluchten

Klik op het kaartje om het te vergroten

vraag gratis offerte op maat aan

Safari programma

Dag 1 - 4, noord Serengeti, Lamai Serengeti

Na het ontbijt op dag 1 wordt u door een chauffeur opgehaald uit uw accommodatie en naar het vliegveld van Arusha gebracht. Hier checkt u in voor de vlucht met een klein vliegtuigje naar het noordelijke gedeelte van het Serengeti National Park. Uw lodge ligt in de Lamai Wedge een gebied dat wordt gekenmerkt door prachtige vergezichten, majestueuze rotspartijen en grote hoeveelheden wilde dieren en roofdieren.

U verblijft in de intieme Lamai Serengeti lodge. Samen met de gidsen van de lodge maakt u dagelijks game drives door één van de mooiste landschappen van Afrika. In dit gebied worden imposante rotspartijen afgewisseld door uitgestrekte savannes. Een ideale verblijfplaats voor grote kuddes wilde dieren, zoals zebra’s en gnoes. Deze omstandigheden hebben een grote aantrekkingskracht op roofdieren als leeuwen, luipaarden en cheetahs. Die worden dan ook regelmatig gespot.

Dag 4 - 8, Mahale, Greystoke Mahale

Op dag 4 vliegt u met een klein vliegtuigje naar Mahale National Park, de thuisbasis van grote groepen chimpansees. Tijdens uw verblijf in de Greystoke Mahale lodge, gelegen aan Lake Tanganyika. Tijdens u verblijf maakt u iedere dag een chimpansee tracking, samen met de professionele gidsen van de lodge.

Alle activiteiten wisselt u af met relaxen op het strand van Lake Tanganyika, of u gaat zwemmen in het meer of een kajak tocht maken. Veel gasten beproeven hun geluk door een hengel uit te werpen. De lodge ligt op een prachtige plek aan het meer en staat garant voor een relaxte omgeving.

Op dag 8 vliegt u terug naar Arusha voor de aansluiting op uw internationale vlucht naar huis of u aansluitende bestemming.

Hier eindigt onze dienstverlening.

Neem contact met ons op voor meer informatie over deze unieke wildlife safari in Tanzania en de reissom.

vraag gratis offerte op maat aan