Unieke safari naar vleermuizen in Kasanka Zambia

Tijdens deze 8-daagse speciale safari naar vleermuizen in Kasanka Zambia bent u getuige van de migratie van 10 miljoen vleermuizen naar Kasanka National Park. Zie hoe de vleermuizen aan de bomen lijken geplakt en hoe ze de hemel verduisteren bij zonsondergang. Dit is de grootste migratie van zoogdieren ter wereld. De maatwerk safari begint in South Luangwa National Park, volgens kenners het mooiste nationale park van Afrika. Neem contact met ons op voor een ontwerp voor deze unieke safari naar vleermuizen in Kasanka Zambia.

vraag gratis offerte op maat aan

Safariprogramma

Dag 1 - 4 South Luangwa National Park, Nkwali Camp

Bij aankomst op het vliegveld van Lusaka in Zambia wordt u opgewacht door een vertegenwoordiger van onze lokale partner die u begeleid naar de terminal voor de binnenlandse vlucht naar Mfuwe bij South Luangwa National Park.

Deze dagen maakt u in de ochtend een game drive of een wandelsafari in South Luangwa National Park. In het park leeft een grote variatie wilde dieren, zoals luipaarden, leeuwen, Afrikaanse wilde honden, grote kuddes olifanten en Thornicroft giraffen. Na de siësta maakt u aan het eind van de middag een game drive die doorloopt tot in het begin van de avond. U kunt ook een bezoek brengen aan het nabij gelegen Kawaza village.

Dag 4 - 7, Kasanka National Park, Wasa Lodge

Op dag 4 maakt u de binnenlandse vlucht naar Kasanka National Park waar u de komende 3 dagen geniet van de schoonheid van de vleermuismigratie en het nationale park.

Deze dagen besteed u aan het verkennen van Kasanka National Park. U kunt uitgebreid vogels spotten of tijd doorbrengen in een schuilhut op 60 meter hoogte om de bijzondere sitatunga antilope te bewonderen. Verder leven in het park Lichtenstein’s hartebeest en Pel’s fishing owl. En natuurlijk het hoogtepunt van deze safari: de vleermuizen.

Dag 7 - 8, Lusaka, Radisson Blu Hotel

In de loop van de dag vertrekt u met een binnenlandse vlucht naar Lusaka. Onderweg heeft u prachtig uitzicht op de Luangwa vallei. De rest van de dag kunt u heerlijk relaxen en alle ervaringen laten bezinken.

In de loop van dag 8 wordt u naar het vliegveld van Lusaka gebracht voor de aansluiting op uw internationale vlucht naar huis.

Hier eindigt onze dienstverlening.

Reissom

Neem contact met ons op voor de prijsindicatie van deze speciale safari naar vleermuizen in Kasanka Zambia

Reissom op basis van de Algemene voorwaarden van Mambulu! Safaris.

Inclusief:

 • Alle accommodatie op basis van twin/double sharing
 • Alle maaltijden zoals beschreven
 • Alle ‘shared’ verplaatsingen zoals beschreven
 • Alle entreegelden voor de parken
 • Alle ‘shared’ binnenlandse vluchten

Exclusief:

 • Fooien
 • Drankjes in de bar van de accommodatie en onderweg
 • Maaltijden die niet zijn opgenomen in de beschrijving
 • Optionele activiteiten, upgrades en uitbreidingen
 • Intercontinentale vluchten, visa en luchthavenbelasting
 • Medische-, reis- en annuleringsverzekeringen en eventuele vaccinaties
 • Uitgaven van persoonlijke aard die niet genoemd zijn in de reisbeschrijving

* Bij verhoogde brandstofkosten, verhoogde vluchttarieven, park fees of andere toeslagen die van overheidswege worden opgelegd behouden wij ons het recht voor de prijs van uw safari aan te passen, ook nadat de factuur reeds is voldaan.