Zimbabwe unieke fly-in safari

Ontdek 3 van de top regio’s van Zimbabwe tijdens een Zimbabwe unieke fly-in safari. U verblijft 3 nachten in Hwange National Park, 2 nachten in Matusadona National Park en 3 nachten in Mana Pools, dat op de Werelderfgoedlijst staat. Met een klein vliegtuig vliegt u van de ene naar de andere locatie. Geniet van unieke landschappen met een grote verscheidenheid en dichtheid van wilde dieren. Neem contact met ons op voor uw maatwerk Zimbabwe unieke fly-in safari.

vraag gratis offerte op maat aan

Safariprogramma

Dag 1 - 3, Hwange National Park, The Hide

Na aankomst op het vliegveld van Victoria Falls in Zimbabwe wordt u opgewacht door een vertegenwoordiger van onze lokale partner die u begeleidt naar de binnenlandse vlucht naar Hwange National Park. Op de airstrip in Hwange National Park wordt u begroet door een gids van The Hide, uw accommodatie voor de komende 3 nachten. In de vorm van een game drive en-route wordt u naar The Hide gebracht.

De komende dagen maakt u in de ochtend een wandel safari’s en game drives in Hwange National Park. Samen met uw gids bepaalt u de indeling van de dag.

Dag 4 - 5, Matusadona National Park, Changa Safari Camp

Na een ochtend game drive in Hwange National Park wordt u naar de airstrip gebracht voor de binnenlandse vlucht naar Matusadona National Park, gelegen aan Lake Kariba. Op de airstrip van Lake Kariba wordt opgewacht door uw gids die u naar uw accommodatie, Changa Safari Camp, brengt.

De komende dagen bepaalt u zelf, in overleg met uw gids, welke activiteiten u wilt ondernemen en wanneer. U maakt een keuze uit wandel safari’s, game drives, vis safari’s en boot cruises.

Dag 6 - 9, Mana Pools, John's Camp

Na het ontbijt wordt u naar de airstrip gebracht voor de binnenlandse vlucht naar Mana Pools. Bij aankomst op de airstrip Mana Pools wordt u opgewacht door uw gids die u naar uw accommodatie brengt. U verblijft 3 nachten in John’s Camp in het nationale park.

De komende dagen deelt u samen met uw gids in. U bepaalt zelf wanneer u welke activiteit wilt ondernemen. U kunt wandel safari’s langs de Zambezi rivier maken en game drives in Mana Pools. Vanaf de oever van de Zambezi kunt uw vissen, onder andere op tijgervis.

Op de laatste dag wordt u naar de airstrip gebracht voor de binnenlandse vlucht naar Harare, waar u aansluit op uw internationale vlucht naar huis.

Hier eindigt onze dienstverlening.

Reissom

Neem contact met ons op voor de reissom van deze Zimbabwe unieke fly-in safari.

Reissom op basis van de Algemene voorwaarden van Mambulu! Safaris.

Inclusief:

 • Accommodatie op basis van twin/double sharing
 • Maaltijden zoals beschreven
 • Drankjes in de bar van de accommodatie
 • Alle ‘shared’ verplaatsingen zoals beschreven
 • Alle entreegelden voor de parken
 • 2 game viewing activiteiten per dag in de nationale parken
 • Alle ‘shared’ binnenlandse vluchten

Exclusief:

 • Fooien
 • Drankjes in de bar van de accommodatie en onderweg
 • Maaltijden die niet zijn opgenomen in de beschrijving
 • Optionele activiteiten, upgrades en uitbreidingen
 • Intercontinentale vluchten, visa en luchthavenbelasting
 • Medische-, reis- en annuleringsverzekeringen en eventuele vaccinaties
 • Uitgaven van persoonlijke aard die niet genoemd zijn in de reisbeschrijving

* Bij verhoogde brandstofkosten, verhoogde vluchttarieven, park fees of andere toeslagen die van overheidswege worden opgelegd behouden wij ons het recht voor de prijs van uw safari aan te passen, ook nadat de factuur reeds is voldaan.