De mooiste bestemmingen voor individuele safari reizen op maat

Mambulu! Safaris With A Difference helpt u graag met het maken van de juiste keuzes. Wij zijn al bijna 9 jaar dé betrouwbare specialist voor zorgeloze op maat gemaakte individuele luxe safari reizen naar safari bestemmingen in oost en zuidelijk Afrika. Laat ons uw wensen weten en wij maken persoonlijk uw individuele maatwerk safariontwerp.

Vraag gratis offerte op maat aan

Safari bestemmingen

Betoverende zonsondergang Okavango Delta Botswana

Botswana

Botswana is ongetwijfeld één van de meest veelzijdige safarilanden. Als u op zoek bent naar een safari reis op maat in ongerepte landschappen – van moerassen en rivierdelta’s tot zoutvlaktes en woestijnen, zonder massa’s andere toeristen, dan is Botswana een aanrader. Exclusieve fly-in safari’s en avontuurlijke selfdrive safari’s met 4×4 en tentjes op dak.

Lees meer over Botswana

Luipaard aan Luangwa rivier in South Luangwa National Park Zambia2

Zambia

Zambia is een prachtig ongerept land in zuidelijk Afrika. Door de puurheid van het land wordt het ook wel het ‘Echte Afrika’ genoemd. Zambia is een nog relatief onbekende safari bestemming voor maatwerk safari reizen. Zambia is hét land voor liefhebbers van ongerepte natuur zonder massatoerisme. Maak wandel safari’s in Luangwa ‘Leopard’ vallei.

Lees meer over Zambia

Wandelsafari Nyika Plateau National Park Malawi

Malawi

Malawi is een nog relatief onbekende reis bestemming voor safari’s op maat in zuidelijk Afrika. Met zijn hartelijke bevolking en natuurlijke diversiteit is Malawi een perfecte bestemming. Het meer van Malawi biedt uitstekende accommodaties om te relaxen na een avontuurlijke safari op maat. Bovendien is Malawi nog relatief onontdekt is, dus rust en exclusiviteit zijn gewaarborgd.

Lees meer over Malawi

Indrukwekkende hoge zandduinen bij Sossusvlei in Namibië

Namibië

Namibië heeft de op drie na laagste bevolkingsdichtheid van alle landen in de wereld. Het is een bijzonder land dat grotendeels wordt gedomineerd door woestijnen, de Kalahari en de Namib. Het natuurschoon is adembenemend. Etosha National Park in het noorden van Namibië is één van de meest toegankelijke natuurparken van zuidelijk Afrika. Kortom de ideale bestemming voor een safari op maat.

Lees meer over Namibië

Leeuw in Serengeti National Park Tanzania

Tanzania

Tanzania is één van de populairste safaribestemmingen in Afrika. Niet op de laatste plaats omdat Tanzania een uitstekende bestemming is om Bush en Beach te combineren in één maatwerk safari reis. Tanzania is een tot de verbeelding sprekend land met wereldberoemde natuurreservaten op relatief korte afstand van elkaar en is daardoor een ideale bestemming voor een (eerste) safari op maat.

Lees meer over Tanzania

Kabelbaan naar Tafelberg bij Kaapstad in Zuid Afrika

Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is een groot en zeer divers land in zuidelijk Afrika met een prachtige mix van landschappen, klimaten en culturen. Zuid-Afrika is één van de meest (economisch) ontwikkelde landen in zuidelijk Afrika, wat betekent dat u een hoog service niveau tegen verrassend lage prijzen kunt verwachten. Een uitstekende bestemming voor een mooie en betaalbare safari reis op maat.

Lees meer over Zuid-Afrika

Gorilla in Bwindi Impenetrable National Park Uganda

Uganda

Uganda is een absolute parel gelegen ten noorden en westen van het Victoria meer in oost Afrika. Het land wordt veelal ondergewaardeerd en wordt relatief weinig bezocht. Een belangrijke reden voor een maatwerk safari in Uganda is om de regenwouden in te trekken opzoek naar Berggorilla’s, Chimpansees en tal van andere apensoorten.

Lees meer over Uganda