Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

 Logo VvKR opt  SGR 

9,5
9,5 van 10
38 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Zambia ...

... is een prachtig ongerept land in zuidelijk Afrika. Door de puurheid van het land wordt het ook wel het 'Echte Afrika' genoemd. Zambia is een nog relatief onbekende safari bestemming voor maatwerk safari reizen. De veelal kleine intieme safari lodges liggen in de mooiste en afgelegen natuurparken. Zambia is hét land voor liefhebbers van ongerepte natuur zonder massatoerisme.

Kanyemba Lodge uitzicht over Zambezi Rivier Zambia

Kanyemba Lodge uitzicht over Zambezi Rivier Zambia

Shoebill in Bangweulu Wetlands Zambia

Shoebill in Bangweulu Wetlands Zambia

Luipaard aan Luangwa Rivier In South Luangwa National Park Zambia

Luipaard aan Luangwa Rivier In South Luangwa National Park Zambia

Tijdens maatwerk safari reizen in Zambia reizen bezoekers met eerdere safari ervaring en ook ‘eerstejaars’ safari gangers naar de uitgestrekte natuurparken. Daarnaast hebben de Victoria watervallen hebben een bijna magische aantrekkingskracht op reizigers. De Victoria watervallen zijn dan ook onderdeel van bijna iedere maatwerk safari reis die wij ontwerpen. 

flg zambiaVraag gratis advies op maat aan

Lees onze Zambia kennismaking

 

 

Zambia reissuggesties

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Reiservaringen

Namibië is een paradijs voor self-drive safaris of self-drive safari’s met een gids (guided self-drive). Wij hebben in juni 2016 een self-drive safari gemaakt door de meest afgelegen gebieden van Namibië, onder andere de Palmwag concessie, Damaraland en Kaokoland. We zijn geëindigd in en om Etosha National Park. Lees hieronder ons verslag van deze indrukwekkende safari met onze eigen auto door de ongerepte landschappen van Namibië.

Lees meer...