Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
49 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Zambia ...

... is een prachtig ongerept land in zuidelijk Afrika. Door de puurheid van het land wordt het ook wel het 'echte Afrika' genoemd. Zambia is een nog relatief onbekende safari bestemming voor individuele luxe maatwerk safari reizen. De veelal kleine intieme safari lodges liggen in de mooiste en afgelegen natuurparken. Zambia is hét land voor liefhebbers van ongerepte natuur zonder massatoerisme.

Shoebill in Bangweulu Wetlands Zambia

Shoebill in Bangweulu Wetlands Zambia

Kanyemba Lodge uitzicht over Zambezi Rivier Zambia

Kanyemba Lodge uitzicht over Zambezi Rivier Zambia

Luipaard aan Luangwa Rivier In South Luangwa National Park Zambia

Luipaard aan Luangwa Rivier In South Luangwa National Park Zambia

Tijdens maatwerk safari reizen in Zambia reizen bezoekers met eerdere safari ervaring en ook ‘eerstejaars’ safari gangers naar de uitgestrekte natuurparken. Daarnaast hebben de Victoria watervallen een bijna magische aantrekkingskracht op reizigers en zijn dan ook onderdeel van bijna iedere maatwerk safari reis in Zambia die wij ontwerpen. 

ZambiaVraag gratis offerte op maat aan

Zambia reissuggesties

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

Zuid-Afrika

Zoals reeds telefonisch aangegeven hebben wij een meer dan perfecte reis naar Zuid-Afrika gehad. En om eerlijk te zijn hebben we deze reis aan jou te danken. Ondanks dat we pas laat contact met je zochten heb je een meer dan perfecte reis voor ons uitgestippeld. Je hebt onze input en verzoeken meer dan perfect verwerkt en sterker nog hele goede suggesties gedaan, waar we meer dan dankbaar gebruik van hebben gemaakt.
Met vriendelijke groet, 
Eric Wassenaar & Robbert Willems

Lees meer...