Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

 Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
44 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Zambia ...

... is een prachtig ongerept land in zuidelijk Afrika. Door de puurheid van het land wordt het ook wel het 'echte Afrika' genoemd. Zambia is een nog relatief onbekende safari bestemming voor individuele luxe maatwerk safari reizen. De veelal kleine intieme safari lodges liggen in de mooiste en afgelegen natuurparken. Zambia is hét land voor liefhebbers van ongerepte natuur zonder massatoerisme.

Luipaard aan Luangwa Rivier In South Luangwa National Park Zambia

Luipaard aan Luangwa Rivier In South Luangwa National Park Zambia

Shoebill in Bangweulu Wetlands Zambia

Shoebill in Bangweulu Wetlands Zambia

Kanyemba Lodge uitzicht over Zambezi Rivier Zambia

Kanyemba Lodge uitzicht over Zambezi Rivier Zambia

Tijdens maatwerk safari reizen in Zambia reizen bezoekers met eerdere safari ervaring en ook ‘eerstejaars’ safari gangers naar de uitgestrekte natuurparken. Daarnaast hebben de Victoria watervallen een bijna magische aantrekkingskracht op reizigers en zijn dan ook onderdeel van bijna iedere maatwerk safari reis in Zambia die wij ontwerpen. 

ZambiaVraag gratis offerte op maat aan

Zambia reissuggesties

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

Botswana:

Op de vakantiebeurs 2013 in de Beurs van Berlage Amsterdam zijn we in contact gekomen met Mambulu! Safaris voor een reis naar Botswana. Na het 1e contact op de beurs is Rob bij ons thuis geweest en heeft aan de hand van onze wensen een 1e opzet gemaakt. We hebben een fantastische reis gehad. Alles was, met dank aan Rob, perfect geregeld. Het was Rob nooit te veel om overal antwoord op te geven. Mambulu! Safaris is een echte aanrader!!
Cora en Ben
Hoofddorp

Lees meer...