Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Tanzania kennismaking

Tanzania is één van de meest tot de verbeelding sprekende safarilanden in Afrika. Tanzania biedt alles wat u tijdens een safari op maat mag verwachten: de hoogste berg van Afrika (Mount Kilimanjaro), grote kuddes wilde dieren, uitgestrekte savannes en parelwitte stranden. Kortom, een land dat uw safaridroom werkelijkheid laat worden.

Mambulu! Safaris With A Difference is dé specialist voor maatwerk safari reizen naar Tanzania.

Tanzania Safari op maat Grote Migratie Serengeti National Park | Mambulu! Safaris With A Difference

"Na een bezoek van een avond heeft Rob met een goed beeld van onze wensen de perfecte reis kunnen samenstellen: Een safari in Tanzania, gevolgd door relaxed Zanzibar. We hebben werkelijk van elke minuut van onze vakantie kunnen genieten omdat alles tot in de puntjes geregeld was. Bedankt Rob!' (Marjolein en Patrick, Dordrecht)

Tanzania, droomland

De meeste dromen zijn bedrog’, maar als u droomt van uitgestrekte vlaktes met wilde dieren, kleurrijke krijgers, besneeuwde bergtoppen en idyllische zandstranden, kunt u dat alles in één droomreis op maat naar één land verwerkelijken – ervaar het zelf tijdens een maatwerk safari naar het oost Afrikaanse Tanzania. Tanzania biedt alle ingrediënten voor uw droomsafari op maat in één land, inclusief relaxen op een tropisch strand. En dat op maar acht uur vliegen van Amsterdam.

Tanzania Safari op maat relaxen op Zanzibar | Mambulu! Safaris With A Difference

Tanzania, Mt Kilimanjaro

Tanzania is het grootste land van oost Afrika en herbergt een groot aantal tot de verbeelding sprekende natuurwonderen. Zo vindt u er het wereldberoemde Serengeti National Park met zijn jaarlijkse migratie van miljoenen gnoes en zebra’s, het Victoriameer, Afrika’s hoogste berg, Mount Kilimanjaro, en het tropische eiland Zanzibar. Ruim 25% van het grondoppervlak van Tanzania valt onder een of andere vorm van natuurbescherming. En dat heeft succes: het land biedt plaats aan zo’n 20% van de totale Afrikaanse grootwildpopulatie en meer dan 1.100 vogelsoorten.

Tanzania Safari op maat naar de top van Mt Kilimanjaro | Mambulu! Safaris With A Difference

U zou kunnen denken dat die rijkdom en veelzijdigheid zoveel toeristen aantrekt, dat u nergens meer ongestoord kunt genieten van al het natuurschoon. Niets is minder waar. In het noorden zijn weliswaar plaatsen die in het hoogseizoen druk kunnen zijn (bijvoorbeeld delen van het Serengeti National Park en de Ngorongoro Crater), maar door de uitgestrektheid van het land zijn er zelfs dan grote gebieden waar u zich alleen op de wereld waant. De rest van het land is het hele jaar door een oase van rust.

Tanzania, noordelijke natuurparken

De noordelijke natuurparken Serengeti National Park, Tarangire National Park, Ngorongoro Crater en Lake Manyara National Park staan garant voor spectaculaire game drives en zijn het decor van de jaarlijkse trek van miljoenen gnoes en zebra’s. 

Tanzania Safari op maat leeuw in Serengeti National Park | Mambulu! Safaris With A Difference

Tanzania, zuidelijke natuurparken

De minder bekende natuurparken in het zuiden Selous Game Reserve, Ruaha National Park, Katavi National Park en Saadani National Park bieden een authentieke bush-ervaring in uitgestrekte ongerepte natuur.

Tanzania Safari op maat olifanten in Ruaha National Park Tanzania | Mambulu! Safaris With A Difference

Tanzania, reissuggesties>>

Om u een indruk te geven van de mogelijkheden hebben we een aantal reissuggesties samengesteld. U kunt er onderdelen uit kiezen voor uw eigen safari op maat.

flg tanzaniaVraag gratis advies op maat aan

Lees onze Tanzania reissuggesties

 

 

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia en Malawi

    Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
    Groeten,
    Familie van Sintruyen

    Lees meer...