Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Fotofair - 26 en 27 mei 2018

Fotofair 26 - 27 mei 2018

Mambulu! Safaris is dit jaar aanwezig op de Fotofair, het grootste foto- en video evenement van de Benelux. Wij informeren u graag over de wildlife fotosafari's die wij organiseren in de mooiste natuurgebieden van oost en zuidelijk Afrika. 

Het evenement wordt gehouden op zaterdag 26 en zondag 27 mei 2018. Tijdens de Fotofair vinden diverse masterclasses, workshops en lezingen plaats die allemaal gericht zijn op foto- en videografie. Als u wilt kunt u op de Fotofair de hele dag fotograferen bij de vele demonstraties en fotomomenten. Het is dus aan te raden om uw camera bij de hand te houden!

Impressie Fotofair 2017

De Fotofair wordt net als voorgaande jaren gehouden in het Event Center van Beekse Bergen in Hilvarenbeek. De Fotofair wordt zowel binnen als buiten gehouden, verspreid over 15ha en is toegankelijk voor alle fotografen. Met het educatieve karakter van het evenement wordt ervoor gezorgd, dat bezoekers aan het einde van de dag vol inspiratie naar huis keren.

We staan op standnummer 19. Laat u inspireren door een bezoek!

Leopard in de nacht in South Luangwa National Park

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia en Malawi

    Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
    Groeten,
    Familie van Sintruyen

    Lees meer...